Disclaimer

Mama’s passie (voorheen life-withwendy) bestaat sinds juni 2014.

1. Gebruiksvoorwaarden

Alle aangeboden informatie die vanaf mijn blog verzameld wordt is voor eigen risico. U leest mijn blog naar eigen vrije wil

2. Copyright Policy

Ik ben de wettelijke copyright houder van al het materiaal op mijn blog. Het is niet toegestaan dit te kopieren en/of publiceren zonder mijn geschreven toestemming.

3. Vrijwaring

alle informatie op mijn blog word aangeboden voor vermaak. Ik biedt geen medische, juridische of ander professioneel advies

4. Privacy Statement

Contactgegevens zal ik niet aan een ander bedrijf verkopen. De informatie zal ik niet op spamlijsten plaatsen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van eventuele adverteerders of van mensen die een reactie op mijn blog achter laten.

5. Reserve Rechten

Ik voorbehoudt het recht  om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen  op mijn eigen discretie.

6. Adverteerders en Sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk  voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Als u als lezer een product of dienst kopen via een link vanaf mijn blog, moeten u  zelf met dat bedrijf opnemen als er problemen zijn.

7. Berichten aan mij

De inhoud van brieven, berichten, tweets of emails zal ik niet publiceren. De inhoud hiervan blijft geheim.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s